Petromax Fire Kettle FK1

Denne Fire Kettle FK1 fra Kedler er et smart valg til alle, der er på udkig efter en praktisk og effektiv måde at koge vand og varme mad på. Med kun én kedel kan du både koge op til en halv liter vand og varme lidt mad på den øverste del af kedlen. Du tænder op med træstykker eller briketter, der er placeret i kedelens brænder, og herefter har du både kogende vand og varm mad!

Petromax Fire Kettle FK1
5
Petromax - Fire Kettle fk1 Kedel
5
Petromax FK1 bålkande
4.5
Petromax Fire Kettle FK1
4.5
Petromax Fire Kettle fk1
3.5
Petromax - Ildkedel 0,5 L
5
Petromax Fire Kettle Fk1 - Køkkenredskaber
3.5
Petromax Fire Kettle Fk1 - Køkkenredskaber
4
Petromax Fire Kettle Fk1 - Køkkenredskaber
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Petromax
EAN: 4250435701362
Varenummer (SKU): 5776101093772151 Kategorier: ,

Petromax Fire Kettle FK1

Leder du efter nyt Kedler udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Petromax Fire Kettle FK1 fra brandet Petromax øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Petromax Fire Kettle FK1 er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Petromax Fire Kettle FK1 i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Petromax Fire Kettle FK1 online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4250435701362