Petromax Transport Bag Dutch Oven FT3

Petromax Transporttaske Dutch Oven FT3 er den perfekte måde at transportere og opbevare din lille Dutch Oven FT3 på 1,8 liter. Tasken er lavet af ekstra kraftig ripstop-nylon, der er både riv- og slidstærk. Med de professionelle bærehåndtag er det nemt at transportere din Dutch Oven FT3 overalt.

DKK kr. 162,00
Petromax Transport Bag Dutch Oven FT3
5
DKK kr. 199,90
Taske
DKK kr. 229,95
Petromax Transport Bag For Dutch Oven Ft3 - Køkkenredskaber
4
DKK kr. 229,95
Petromax Transport Bag For Dutch Oven Ft3 - Køkkenredskaber
4
DKK kr. 229,95
Petromax Transport Bag For Dutch Oven Ft3 - Køkkenredskaber
4
DKK kr. 359,00
Petromax Transport taske til Dutch Oven - Small - Ø 28cm
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Petromax
EAN: 4250435730409
Varenummer (SKU): 5776101094768453 Kategori:

Petromax Transport Bag Dutch Oven FT3

Er du på udkig efter nyt Ovne udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Petromax Transport Bag Dutch Oven FT3 fra brandet Petromax måske det helt rigtige for dig. Med Petromax Transport Bag Dutch Oven FT3 er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Petromax Transport Bag Dutch Oven FT3 i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Petromax Transport Bag Dutch Oven FT3 på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4250435730409