Petzl Spatha

Den legendariske kniv med karabinhullet! Petzl Spatha er den perfekte kniv til klatring, kajak og andre friluftsaktiviteter, hvor man har brug for en kniv, der kan åbnes med én hånd. Bladet er fremstillet af holdbart rustfrit stål og har en ergonomisk udformet håndtag, der gør det nemt at holde fast. Det kommer med et låsesystem, der sikrer, at kniven ikke åbner sig uventet. Spatah fra Petzl giver dig det bedste af begge verdener: en praktisk og komfortabel kniv, der holder i årevis.

DKK kr. 329,00
Petzl Spatha
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Petzl
EAN: 3342540097391
Varenummer (SKU): 5776101093839540 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Petzl´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Petzl Spatha

Leder du efter nyt Foldeknive grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Petzl Spatha fra brandet Petzl øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Petzl Spatha er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Petzl Spatha i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Petzl Spatha på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

3342540097391