Primus OmniFuel Stove incl. Bottle & Pouch

Primus leverer denne OmniFuel Stove incl. Bottle & Pouch med en 0,6 liters brændstofflaske og et slidstærkt opbevaringsetui. Den prisvindende OmniFuel Stove incl. Bottle & Pouch er Primus’ mest avancerede multibrænder. Denne fyr er et fremragende eksempel på hvordan man kombinerer professionel præcision, styrke og pålidelighed. Multibrænderen kan bruges på alle typer brændstof, herunder benzin, kerosin, diesel og gasolie, så du kan tage den med dig på alle eventyr. Med sin robuste konstruktion er denne brændstofflaske designet til at modstå al slags vejr og har en ekstra stor brænder, der giver en jævn og effektiv forbrænding. Perfekt til et godt og jævnt kog, uanset hvor du er.

DKK kr. 1.647,00
Primus OmniFuel Stove incl. Bottle & Pouch
5
DKK kr. 1.699,00
Primus Omni Fuel II med brændstofsflaske - Madlaving
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Primus
EAN: 7330033901634
Varenummer (SKU): 5776101093769811 Kategorier: ,

Primus OmniFuel Stove incl. Bottle & Pouch

Leder du efter nyt Brændstofflasker grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Primus OmniFuel Stove incl. Bottle & Pouch fra producenten Primus måske det helt rette for dig. Med Primus OmniFuel Stove incl. Bottle & Pouch er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Primus OmniFuel Stove incl. Bottle & Pouch i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Primus OmniFuel Stove incl. Bottle & Pouch på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7330033901634