Primus PrimeTech Stove Set 2.3

DKK kr. 989,00
kr. 1.389,00
Primus Primetech Stove Set 2.3L OneSize, Nocolour
DKK kr. 1.312,00
Primus PrimeTech Stove Set 2.3
5
DKK kr. 1.649,00
Primus Primetech Stove Set 2,3L
5
DKK kr. 1.749,00
Primus PrimeTech Stove Set 2,3L
4
DKK kr. 2.062,50
Primus primetech stove set 2,3L
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Primus
EAN: 7330033905540
Varenummer (SKU): 5776101093770963 Kategori:

Primus PrimeTech Stove Set 2.3

Leder du efter nyt Gasbrændere grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Primus PrimeTech Stove Set 2.3 fra brandet Primus måske det helt rette til dig. Med Primus PrimeTech Stove Set 2.3 er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Primus PrimeTech Stove Set 2.3 i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Primus PrimeTech Stove Set 2.3 på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7330033905540