Tilbud

Prologic Cruzade Bivvy & Overwrap 2 Man

Prologic Cruzade Bivvy & Overwrap 2 Man er det ideelle valg til karpefiskeren. Det er dygtigt konstrueret og fremstillet af det bedste materiale for at give optimal beskyttelse mod vejret. Bivvyen har en stor inner space, hvilket giver plads til to personer, og med teltets ekstra store tag, får man en god udsigt uden at være udsat for regnen. Overwrappen er ligeledes fremstillet med det bedste materiale og er behandlet med en professionel tone for at sikre en god kvalitet. Med en Prologic Cruzade Bivvy & Overwrap 2 Man, er du sikret et optimalt opholdssted og den bedste beskyttelse mod vejrudsigten.

DKK kr. 2.999,95
kr. 3.999,95
Prologic Cruzade Bivvy & Overwrap 2 Man
5
DKK kr. 2.999,95
kr. 3.999,95
Prologic Cruzade Bivvy & Overwrap 2 Man 16 gram
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PrologicEAN: 5706301537133 Varenummer (SKU): 9613601153790962 Kategori:

Prologic Cruzade Bivvy & Overwrap 2 Man

Er du på udkig efter nyt Soveposer udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Prologic Cruzade Bivvy & Overwrap 2 Man fra producenten Prologic øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Prologic Cruzade Bivvy & Overwrap 2 Man er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Prologic Cruzade Bivvy & Overwrap 2 Man i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Prologic Cruzade Bivvy & Overwrap 2 Man online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5706301537133