Robens Tarp Telescopic Pole, 95-230 cm

Robens Tarp Teleskopisk Stang, 95-230 cm, er den perfekte løsning til at opstille din tarp på ujævnt terræn. Med mulighed for justering fra 95 til 230 cm, kan du nemt tilpasse stangen efter behov. Skab et professionelt og stabilt tarp-setup med denne teleskopiske stang fra Robens.

Robens Tarp Telescopic Pole, 95-230 cm
5
Robens Tarp Teleskopstang 230 cm
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Robens
EAN: 5709388002723
Varenummer (SKU): 5776101093766671 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Robens´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Robens Tarp Telescopic Pole, 95-230 cm

Leder du efter nyt Tarps udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Robens Tarp Telescopic Pole, 95-230 cm fra producenten Robens øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Robens Tarp Telescopic Pole, 95-230 cm er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Robens Tarp Telescopic Pole, 95-230 cm i prisklassen fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Robens Tarp Telescopic Pole, 95-230 cm på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5709388002723