Salomon XA Pro 3D GTX Mens, Navy Blaze / Hawaiian

Salomon XA Pro 3D GTX Mens er en all-round vandresko til mænd. Den har den innovative Goretex-membran, som giver den højeste grad af vandtæthed og åndbarhed. Det robuste ydersål og det fleksible forfodssystem giver et optimalt greb og komfort på ujævne terræner. Den robuste Navy Blaze / Hawaiian farve giver det professionelle udseende, som du ønsker. Salomon XA Pro 3D GTX Mens er perfekt til at klare lange, udfordrende vandreture og trailrunning.

Salomon XA Pro 3D GTX Mens, Navy Blaze / Hawaiian
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Salomon
EAN: 0889645203126
Varenummer (SKU): 9613601798282261 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Salomon´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Salomon XA Pro 3D GTX Mens, Navy Blaze / Hawaiian

Er du på udkig efter nyt Trekking- & løbesko grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Salomon XA Pro 3D GTX Mens, Navy Blaze / Hawaiian fra brandet Salomon øjensynligt det helt rette for dig. Med Salomon XA Pro 3D GTX Mens, Navy Blaze / Hawaiian er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Salomon XA Pro 3D GTX Mens, Navy Blaze / Hawaiian i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Salomon XA Pro 3D GTX Mens, Navy Blaze / Hawaiian på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

889645203126