Tilbud

Salomon XA Pro 3D v8 Womens, Wine Tasting / Night Sky

Salomon XA Pro 3D v8 Womens, Wine Tasting / Night Sky er en professionel trekkingsko fra Salomon til kvinder. Den er lettere og blødere end forgængeren, men bevarer stadig greb, stabilitet og støddæmpning. Med Salomons Contagrip® MA sål er denne sko perfekt til eventyr i naturen.

Salomon XA Pro 3D v8 Womens, Wine Tasting / Night Sky
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Salomon
EAN: 193128573966
Varenummer (SKU): 9613600996484286 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Salomon´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Salomon XA Pro 3D v8 Womens, Wine Tasting / Night Sky

Leder du efter nyt Trekking- & løbesko grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Salomon XA Pro 3D v8 Womens, Wine Tasting / Night Sky fra producenten Salomon øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Salomon XA Pro 3D v8 Womens, Wine Tasting / Night Sky er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Salomon XA Pro 3D v8 Womens, Wine Tasting / Night Sky i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Salomon XA Pro 3D v8 Womens, Wine Tasting / Night Sky online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

193128573966