Salomon XA Pro 3D v8 GTX Womens, Royal Lilac / Lavender

Ved hjælp af den skridsikre Contagrip-sål får du et godt greb på alle overflader, mens Gore-Tex membranen holder dine fødder tørre og komfortable. Skoene har også en meget god støtte, som giver dine fødder den optimale støtte og stabilitet. Den klassiske Salomon XA Pro 3D v8 GTX har et stilfuldt design i Royal Lilac/Lavender farve og er derfor perfekt til dig der leder efter et par holdbare trekking- og løbesko.

Salomon XA Pro 3D v8 GTX Womens, Royal Lilac / Lavender
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Salomon
EAN: 193128711146
Varenummer (SKU): 9613600096366306 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Salomon´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Salomon XA Pro 3D v8 GTX Womens, Royal Lilac / Lavender

Er du på udkig efter nyt Trekking- & løbesko udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er Salomon XA Pro 3D v8 GTX Womens, Royal Lilac / Lavender fra brandet Salomon øjensynligt det helt rette til dig. Med Salomon XA Pro 3D v8 GTX Womens, Royal Lilac / Lavender er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Salomon XA Pro 3D v8 GTX Womens, Royal Lilac / Lavender i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Salomon XA Pro 3D v8 GTX Womens, Royal Lilac / Lavender på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

193128711146