Sea to Summit Jungle Hammock Set

Hængekøjer Sea to Summit Jungle Hammock Set er perfekt til camping og udendørs aktiviteter! Med den integrerede myggenet kan du slappe af og nyde en god nats søvn uden at blive forstyrret af myg. Setet leveres inklusiv Dyneema®-forankringsremme (Pro Suspension Straps) og Quick Connect-spænder, der gør det super let at fastgøre hængekøjen, så du hurtigt kan komme i gang med at nyde friluftslivet. Med Jungle Hammock Set fra Sea to Summit er det nemt at nyde godt af naturen!

DKK kr. 1.199,00
Sea to Summit Jungle Hammock Set
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to SummitEAN: 9327868131617 Varenummer (SKU): 5776101094805412 Kategori:

Sea to Summit Jungle Hammock Set

Er du på udkig efter nyt Hængekøjer udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Sea to Summit Jungle Hammock Set fra producenten Sea to Summit øjensynligt det helt rette for dig. Med Sea to Summit Jungle Hammock Set er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Sea to Summit Jungle Hammock Set i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Sea to Summit Jungle Hammock Set online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

9327868131617