Tilbud

Seeland – Buckthorn short overtræksbukser

Seeland – Buckthorn short overtræksbukser er det perfekte valg til professionelle jægere. Disse overtræksbukser er designet til brug sammen med gummistøvler og er lavet af slidstærkt materiale for at beskytte dine bukser under tæt bevoksning. Med kraftig 2-vejs lynlås i siderne er disse bukser lette at tage af og på, hvilket gør dem ideelle til jagter.

DKK kr. 699,00
kr. 799,00
Seeland - Buckthorn short overtræksbukser
5
DKK kr. 699,00
Seeland - Buckthorn short overtræksbukser (Shaded olive) - XS
5
DKK kr. 899,00
Seeland Buckthorn short overtræksbukser Shaded olive XS
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seeland
EAN: 5707335404125
Varenummer (SKU): 5058100495832409 Kategori:

Seeland – Buckthorn short overtræksbukser

Leder du efter nyt Gummistøvler grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Seeland – Buckthorn short overtræksbukser fra producenten Seeland måske det helt rette til dig. Med Seeland – Buckthorn short overtræksbukser er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Seeland – Buckthorn short overtræksbukser i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Seeland – Buckthorn short overtræksbukser online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5707335404125