Seeland – Estate Lady Vibram® 16″ 5mm

Seeland Estate Lady Vibram® 16″ 5mm gummistøvler er produceret med højeste kvalitet i naturgummi. Støvlen har en justerbar skaftelukning, der giver dig en optimal pasform og en 5 mm Seeland Diamond™ neoprenisoleri, der giver varme og komfort. Derudover er der Vibram® såler, der giver et godt terrængreb og en behagelig gang. Dette gør Seeland Estate Lady Vibram® 16″ 5mm gummistøvler ideelle til alle former for jagt.

DKK kr. 1.599,00
Seeland - Estate Lady Vibram® 16" 5mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seeland
EAN: 5707335128465
Varenummer (SKU): 5058102080338425 Kategori:

Seeland – Estate Lady Vibram® 16″ 5mm

Er du på udkig efter nyt Gummistøvler grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Seeland – Estate Lady Vibram® 16″ 5mm fra producenten Seeland måske det helt rette for dig. Med Seeland – Estate Lady Vibram® 16″ 5mm er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Seeland – Estate Lady Vibram® 16″ 5mm i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Seeland – Estate Lady Vibram® 16″ 5mm online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5707335128465