Seeland – Kraft Bukser

Kraft er Seelands absolut mest slidstærke serie af jagttøj. Denne orange version er udviklet med særlig tanke på vildsvinejagt og hundeførere, som virkelig udsætter sig selv for hård belastning. Bukserne er fremstillet af et slidstærkt materiale, som gør dem ideelle til de ekstreme jagtforhold. Kraft-bukserne er desuden designet med en særlig høj synlighed, der giver medjægerne mulighed for at holde øje med hundeføreren. Det gør bukserne ideelt til alle former for jagt, hvor synlighed er essentielt.

Seeland - Kraft Bukser
5
Seeland - Kraft bukser (Hi-vis orange) - 50 (M)
5
Seeland Kraft bukser Hi-vis orange 50
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seeland
EAN: 5707335381365
Varenummer (SKU): 5058100685909759 Kategori:

Seeland – Kraft Bukser

Leder du efter nyt Jagttøj grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Seeland – Kraft Bukser fra brandet Seeland måske det helt rette til dig. Med Seeland – Kraft Bukser er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Seeland – Kraft Bukser i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Seeland – Kraft Bukser online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5707335381365