Tilbud

Seeland – Max Warm II Bukser

Seeland – Max Warm II Bukser er det perfekte valg for mænd, der ønsker at forblive komfortable og holde varmen under kolde jagtforhold. Disse robuste bukser er udstyret med en Thinsulate 3M™-isolering, der holder dig behageligt varm og beskytter mod vind og kulde. De er designet i et professionelt og stilrent look, der giver et robust og tidløst udtryk. Bukserne har en vandafvisende behandling, der beskytter mod regn, og en justerbar talje, så du kan få den optimale pasform. Max Warm II Bukser er desuden udstyret med praktiske lommer, der gør det let at have vigtige jagtgenstande med på farten.

DKK kr. 1.099,00
kr. 1.799,00
Seeland - Max Warm II Bukser
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeelandEAN: 5714733604040 Varenummer (SKU): 5058101452034849 Kategori:

Seeland – Max Warm II Bukser

Leder du efter nyt Jagttøj udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Seeland – Max Warm II Bukser fra brandet Seeland måske det helt rette for dig. Med Seeland – Max Warm II Bukser er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Seeland – Max Warm II Bukser i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Seeland – Max Warm II Bukser på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5714733604040