Tilbud

Seeland – Max Warm II Jakke

Max Warm II-jakken fra Seeland er en perfekt vinterjakke til mænd. Den er udstyret med Thinsulate 3M™-isolering, der sikrer dig optimal varme, selvom temperaturen er iskold. Jakken har også integrerede Seelands &qu-funktioner, der giver ekstra beskyttelse mod vind og regn. Max Warm II-jakken er velegnet til jagt i al slags vejr, da den er udstyret med et vind- og vandafvisende ydre materiale. Jakken har også en aftagelig hætte, hvilket gør det muligt at tilpasse jakkens komfort og beskyttelse, alt efter vejrforholdene.

Seeland - Max Warm II Jakke
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seeland
EAN: 5714733523358
Varenummer (SKU): 5058100269604598 Kategori:

Seeland – Max Warm II Jakke

Leder du efter nyt Jagttøj udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er Seeland – Max Warm II Jakke fra brandet Seeland måske det helt rigtige til dig. Med Seeland – Max Warm II Jakke er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Seeland – Max Warm II Jakke i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Seeland – Max Warm II Jakke online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5714733523358