Silva – Kompas metro grøn, bulk (Grøn)

Kompas metro i grøn fra Silva er et slidstærkt og brugervenligt produkt. Det er vandtæt, og kommer med en praktisk karabinhage, som gør det let at fastgøre til tøj eller rygsæk. Designet er smart og praktisk, og er sikret mod slid og vejr af det slidstærke gummihus. Kompasset er nemt at transportere og er ideelt til de aktiviteter, du ønsker at udføre udendørs.

Silva - Kompas metro grøn, bulk (Grøn)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Silva
EAN: 7318860185946
Varenummer (SKU): 8757800200261912 Kategori:

Silva – Kompas metro grøn, bulk (Grøn)

Leder du efter nyt Kompasser udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Silva – Kompas metro grøn, bulk (Grøn) fra producenten Silva måske det helt rette for dig. Med Silva – Kompas metro grøn, bulk (Grøn) er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Silva – Kompas metro grøn, bulk (Grøn) i prisklassen fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Silva – Kompas metro grøn, bulk (Grøn) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7318860185946