Silva – Kompas Ranger

Silva kompas Ranger er det ideelle valg til erfarne vandrere, bjergbestigere og backpackere. Dette traditionelle grundpladekompas er pålideligt og præcist, designet til at guide dig sikkert gennem dine eventyr. Udstyret med alle nødvendige funktioner, er dette kompas en uundværlig ledsager til enhver udendørs ekspedition.

Silva Multi Kompas Grøn
4.5
Silva Compass Ranger
5
Silva Kompas Ranger
4.5
SILVA Ranger kompas
4
Kompas ranger silva
4
Silva Kompas Ranger
4.5
Silva Ranger Kompas
4
Silva - Kompas Ranger
5
Silva Compass Ranger
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Silva
EAN: 7318860194849
Varenummer (SKU): 8757800200261905 Kategori:

Silva – Kompas Ranger

Er du på udkig efter nyt Kompasser grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Silva – Kompas Ranger fra brandet Silva øjensynligt det helt rette for dig. Med Silva – Kompas Ranger er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Silva – Kompas Ranger i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Silva – Kompas Ranger på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7318860194849