Snugpak – Xocet 35L rygsæk (Olive)

Xocet 35L rygsæk fra Snugpak er den perfekte løsning til at organisere din daglige oppakning. Den har mange lommer og rum til at holde dine ting organiseret og er lavet af en slidstærk, vandtæt materiale. Den er komfortabel og let og har justerbart rygstøtte- og stropper som gør det nemt og bekvemt at bære på din daglige oppakning. Denne robuste rygsæk i olivegrøn kommer med en livstidsgaranti og er perfekt til at tage med på job, vandreture eller endda for at holde dine daglige ejendele i orden.

DKK kr. 755,00
Snugpak - Xocet 35L rygsæk (Olive)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Snugpak
EAN: 8211652250107
Varenummer (SKU): 8757802088433499 Kategori:

Snugpak – Xocet 35L rygsæk (Olive)

Er du på udkig efter nyt Daypack rygsække udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Snugpak – Xocet 35L rygsæk (Olive) fra producenten Snugpak måske det helt rette for dig. Med Snugpak – Xocet 35L rygsæk (Olive) er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Snugpak – Xocet 35L rygsæk (Olive) i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Snugpak – Xocet 35L rygsæk (Olive) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

8211652250107