Stanley Adventure Pre-Party Shot Glass + Flask Set, Matte Black

Opgrader din pre-party med Stanley Adventure Pre-Party Shot Glass + Flask Set! Dette sæt har det hele – en mat sort flasker med skruelåg og fire shotglas i rustfrit stål og plastdele der er 100% BPA-fri. Hvert glas er på 59 ml, så du kan nyde en ordentlig slurk af din yndlingsdrinks. Flasken er let at tage med rundt, så du kan nyde nogle festlige øjeblikke alle vegne. Gør din pre-party endnu bedre med dette moderne og professionelle sæt fra Stanley.

Stanley 10-01883-035, Sæt, 0,32 L, Rustfrit stål, Sort, 6 stk, 18/8
4.5
Stanley The Pre-Party Shotglass + flask set, sort
4.5
Stanley Adventure Pre-Party Shot Glass + Flask Set, Matte Black
5
Stanley Stanley Flaske & 4 shotglas Rustfrit stål-matsort
Stanley Stanley Flaske & 4 shotglas Rustfrit stål-matsort
Dāvanu komplekts Adventure, degvīna glāzītes 4gb 50mL un blašķe 0,23L matēts melns
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Stanley
EAN: 6939236348430
Varenummer (SKU): 9613600694548847 Kategori:

Stanley Adventure Pre-Party Shot Glass + Flask Set, Matte Black

Er du på udkig efter nyt Stanley udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Stanley Adventure Pre-Party Shot Glass + Flask Set, Matte Black fra producenten Stanley måske det helt rette til dig. Med Stanley Adventure Pre-Party Shot Glass + Flask Set, Matte Black er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Stanley Adventure Pre-Party Shot Glass + Flask Set, Matte Black i prisklassen fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Stanley Adventure Pre-Party Shot Glass + Flask Set, Matte Black på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

6939236348430