Stanley Classic Vacuum Bottle 1,0L

Stanley Classic Vacuum Bottle 1,0L er lavet af rustfrit stål og er udstyret med en dødvandstæt kapsel, der sikrer at temperaturen holdes inde i flasken. Vacuum-teknologien gør det muligt at holde dit kolde eller varme indhold koldt eller varmt i helt op til 24 timer. Flasken er desuden udstyret med en indbygget påfyldningsåbning, som gør det nemt at fylde flasken med væske. Den er desuden udstyret med en praktisk, låsbar kapsel, som gør det nemt at transportere flasken og sikre, at der ikke løber noget ud.

Stanley Classic Vacuum termoflaske, 1 liter, matsort
4.5
Stanley - Classic Vacuum Termoflaske 1L Sort
5
Stanley Legendary Classic Bottle, 1.0 L
5
Stanley 'Classic Vacuum' termoflaske 1,0 L Classic Vacuum 1,0 L - Matte Black
3.5
Termokande Stanley Legendary Classic 1 L Sort Rustfrit stål
4
Stanley Legendary Classic 1 L Sort Termokande
4.5
Stanley Classic Vacuum termokande 1L-Sort
4.5
Stanley 10-08266-002 Termoflaske 1 liter sort (10-08266-002)
4.5
Stanley termokande - Classic Vacuum Bottle | 1,0L - Sort
4
Stanley Termokande Classic mat sort 1 l
4.5
Termokande Stanley Legendary Classic 1 L Sort Rustfrit stål
Stanley Legendary Classic Bottle 1.0L - Matte Black
3.5
Stanley Classic Vacum Bottle 1,0L (Sort (MATTE BLACK))
3.5
Stanley Classic Vacuum Bottle 1,0L
5
Stanley - Legendary Classic Bottle 1.0L
5
Classic Bottle Vacuum Bottle 1.0L - Matte Sort
3.5
Classic Bottle Vacuum Bottle 1.0L - Matte Sort
4
Classic Bottle Vacuum Bottle 1.0L - Matte Sort
3.5
Classic Bottle Vacuum Bottle 1.0L
4
Stanley Termokande "Classic" Mat Sort I 1 Liter
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Stanley
EAN: 6939236347938
Varenummer (SKU): 9613601415984324 Kategori:

Stanley Classic Vacuum Bottle 1,0L

Leder du efter nyt Stanley udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Stanley Classic Vacuum Bottle 1,0L fra brandet Stanley øjensynligt det helt rette for dig. Med Stanley Classic Vacuum Bottle 1,0L er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Stanley Classic Vacuum Bottle 1,0L i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Stanley Classic Vacuum Bottle 1,0L online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

6939236347938