Stanley Classic Vacuum Growler 1,9L

Stanley Classic Vacuum Growler 1,9L er designet med en praktisk dobbelt-vægget Vacuum isolering, som sikrer dine drikkevarer optimal temperaturregulering. Den holdbare termoflaske har et tætsluttende låg, som forhindrer luft- og varmetab, så du kan nyde kolde drikkevarer uanset hvor du befinder dig. Den elegante termoflaske har en kapacitet på hele 1,9L, så du kan have nok kolde drikkevarer til hele familien. Med Stanley Classic Vacuum Growler 1,9L får du en holdbar og lækker termoflaske, som du kan tage med dig når som helst og hvor som helst.

Stanley Classic Vacuum 1,9L Growler (Ølkande) Grøn
4.5
Stanley The Easy-Pour Growler, grøn
4.5
Stanley Classic Growler rejsetermokande 1,9 l Grøn
4.5
Stanley Classic Easy-Pour Growler 1.9L - Hammertone Green
3.5
Stanley Classic Vacuum Growler 1,9L
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Stanley
EAN: 6939236348287
Varenummer (SKU): 9613601491597439 Kategori:

Stanley Classic Vacuum Growler 1,9L

Leder du efter nyt Stanley udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Stanley Classic Vacuum Growler 1,9L fra producenten Stanley øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Stanley Classic Vacuum Growler 1,9L er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Stanley Classic Vacuum Growler 1,9L i prisklassen fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Stanley Classic Vacuum Growler 1,9L online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

6939236348287