Tilbud

Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl – Coyote brown – Rygsæk

DKK kr. 965,95
kr. 1.048,95
Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl - Coyote brown - Rygsæk
4
DKK kr. 1.048,95
Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl - Coyote brown - Rygsæk
3.5
DKK kr. 1.048,95
Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl - Coyote brown - Rygsæk
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Tasmanian TigerEAN: 4013236298932 Varenummer (SKU): 8585700328554775 Kategori:

Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl – Coyote brown – Rygsæk

Er du på udkig efter nyt Daypack rygsække udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl – Coyote brown – Rygsæk fra brandet Tasmanian Tiger måske det helt rigtige til dig. Med Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl – Coyote brown – Rygsæk er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl – Coyote brown – Rygsæk i prisklassen fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl – Coyote brown – Rygsæk online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4013236298932