Tatonka Tarp Stænger – 220

DKK kr. 459,00
Tatonka Tarp Stænger - 220
3.5
DKK kr. 523,95
Tatonka Tarp-stange 220 Cm - Stk. - Str. Stk. - Tilbehør til telte
4
DKK kr. 523,95
Tatonka Tarp-stange 220 Cm - Stk. - Str. Stk. - Tilbehør til telte
4
DKK kr. 523,95
Tatonka Tarp-stange 220 Cm - Stk. - Str. Stk. - Tilbehør til telte
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Tatonka
EAN: 4013236249613
Varenummer (SKU): 5443201809923150 Kategori:

Tatonka Tarp Stænger – 220

Er du på udkig efter nyt Tarps grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Tatonka Tarp Stænger – 220 fra brandet Tatonka måske det helt rigtige til dig. Med Tatonka Tarp Stænger – 220 er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Tatonka Tarp Stænger – 220 i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Tatonka Tarp Stænger – 220 online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4013236249613