The North Face Mens Genesis Jacket, Black

Denne lækre og klassiske sorte fleecetrøje fra The North Face er designet til at holde dig varm og behagelig. Fremsyet af Polartec Thermal Pro fleece, som er så blød og varm, at du ikke vil kunne undvære den. Jakken kan lynlåses i kompatible North Face skaller, hvilket giver ekstra beskyttelse mod elementerne. Uanset om du er på ski, vandre eller blot har brug for ekstra varme, så er The North Face Mens Genesis Jacket, Black det perfekte valg.

DKK kr. 799,95
The North Face Mens Genesis Jacket, Black
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: The North FaceEAN: 637439893882 Varenummer (SKU): 9613601095853862 Kategori:

The North Face Mens Genesis Jacket, Black

Leder du efter nyt Fleecetrøjer grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er The North Face Mens Genesis Jacket, Black fra brandet The North Face øjensynligt det helt rigtige for dig. Med The North Face Mens Genesis Jacket, Black er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med The North Face Mens Genesis Jacket, Black i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx The North Face Mens Genesis Jacket, Black på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

637439893882