Ticket to the Moon – Fullmoon tarp

Tag med på en flyvetur til månen med Ticket to the Moon-Fullmoon tarp. Dette avancerede vejrbeskyttelsessystem er et teltlignende skjul i A-ramme, der giver dig mulighed for at konfigurere det tilpasset al slags vejr. Med stor luftgennemstrømning og diamantpresenning får du optimal vejrbeskyttelse uanset vejrforholdene. Ticket to the Moon-Fullmoon tarp giver dig komfort og sikkerhed, så du kan nyde dine udendørs eventyr.

DKK kr. 2.623,00
Ticket to the Moon - Fullmoon tarp
5
DKK kr. 2.623,95
Ticket To The Moon Tttm Fullmoon Tarp - All Season Waterpro - Tarp
4
DKK kr. 2.623,95
Ticket To The Moon Tttm Fullmoon Tarp - All Season Waterpro - Tarp
4
DKK kr. 2.623,95
Ticket To The Moon Tttm Fullmoon Tarp - All Season Waterpro - Tarp
DKK kr. 2.799,00
TTTM Fullmoon Tarp
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ticket to the Moon
EAN: 727670926576
Varenummer (SKU): 8757800201161160 Kategori:

Ticket to the Moon – Fullmoon tarp

Leder du efter nyt Tarps udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Ticket to the Moon – Fullmoon tarp fra producenten Ticket to the Moon måske det helt rigtige for dig. Med Ticket to the Moon – Fullmoon tarp er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Ticket to the Moon – Fullmoon tarp i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Ticket to the Moon – Fullmoon tarp på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

727670926576