Ticket to the Moon Moon Strap

Få din Ticket to the Moon Moon Strap i dag og oplev bekvem ophængning af din hængekøje! Disse stærke Moon Straps kan holde op til 200 kg og leveres i en praktisk pakkepose med 2 stk. Perfekt til professionel brug. Køb dine ophængningsremme fra Ticket to the Moon nu!

Ticket to the Moon Moon Strap
5
Ticket To The Moon MoonStraps (2 x 250cm)
4.5
Ticket To The Moon Tttm Moonstraps Webbing (2 X 250 Cm - Pa - Black - Str. Stk. - Hængekøje
3
Ticket To The Moon Tttm Moonstraps Webbing (2 X 250 Cm - Pa - Black - Str. Stk. - Hængekøje
3.5
Ticket To The Moon Tttm Moonstraps Webbing (2 X 250 Cm - Pa - Black - Str. Stk. - Hængekøje
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ticket to the Moon
EAN: 727670915327
Varenummer (SKU): 5776101093734098 Kategori:

Ticket to the Moon Moon Strap

Er du på udkig efter nyt Hængekøjer grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Ticket to the Moon Moon Strap fra producenten Ticket to the Moon måske det helt rette for dig. Med Ticket to the Moon Moon Strap er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Ticket to the Moon Moon Strap i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Ticket to the Moon Moon Strap på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

727670915327