Ticket to the Moon – Myggenet til hængekøjer (Grøn)

Ticket to the Moon – Myggenet til hængekøjer (Grøn) giver dig mulighed for at nyde udendørsaktiviteter uden bekymringer. Det konvertible insektnet 360° beskytter dig fuldstændig mod myg og andre insekter, mens det forbliver kompakt og let. Vi løfter herved garantien om, at mygene ikke længere vil afbryde dine største eventyr. Med dette Myggenet til hængekøjer giver du dig selv den ultimative komfort og tryghed, når du slapper af eller tager på eventyr. Tag med Ticket to the Moon og begynd dit næste eventyr på den helt rigtige måde.

DKK kr. 476,00
Ticket to the Moon - Myggenet til hængekøjer (Grøn)
5
DKK kr. 476,95
Ticket To The Moon Tttm Convertible Bugnet 360° Eol - Green - Str. Stk. - Hængekøje
3
DKK kr. 476,95
kr. 523,95
Ticket To The Moon Tttm Convertible Bugnet 360° Eol - Green - Str. Stk. - Hængekøje
3.5
DKK kr. 476,95
kr. 523,95
Ticket To The Moon Tttm Convertible Bugnet 360° Eol - Green - Str. Stk. - Hængekøje
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ticket to the MoonEAN: 727670920970 Varenummer (SKU): 8757800200303224 Kategorier: ,

Ticket to the Moon – Myggenet til hængekøjer (Grøn)

Er du på udkig efter nyt Hængekøjer udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er Ticket to the Moon – Myggenet til hængekøjer (Grøn) fra producenten Ticket to the Moon måske det helt rette til dig. Med Ticket to the Moon – Myggenet til hængekøjer (Grøn) er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Ticket to the Moon – Myggenet til hængekøjer (Grøn) i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Ticket to the Moon – Myggenet til hængekøjer (Grøn) online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

727670920970