Ticket to the Moon – Myggenet til hængekøjer (Sort)

Oplev komforten fra Ticket to the Moon Myggenet til hængekøjer. Med 360° konvertible insektnet holdes du fuldstændig skjult fra myg og andre insekter, mens det stadig er kompakt og let. Vi lover, at du ikke længere vil blive afbrudt af myg, når du er ude på eventyr. Det sorte myggenet omkranser dig i en komfortabel boble, så du kan nyde dine eventyr med ro og tryghed.

Ticket to the Moon - Myggenet til hængekøjer (Sort)
5
Ticket To The Moon Convertible BugNet 360 Myggenet til Hængekøje - Sort
4.5
Ticket To The Moon Tttm Convertible Bugnet 360° Eol - Black - Str. Stk. - Hængekøje
3
Ticket To The Moon Tttm Convertible Bugnet 360° Eol - Black - Str. Stk. - Hængekøje
3.5
Ticket To The Moon Tttm Convertible Bugnet 360° Eol - Black - Str. Stk. - Hængekøje
4
Ticket To The Moon Myggenet til Hængekøje Sort
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ticket to the Moon
EAN: 0727670920987
Varenummer (SKU): 8757800200303219 Kategorier: ,

Ticket to the Moon – Myggenet til hængekøjer (Sort)

Leder du efter nyt Hængekøjer grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Ticket to the Moon – Myggenet til hængekøjer (Sort) fra producenten Ticket to the Moon øjensynligt det helt rette for dig. Med Ticket to the Moon – Myggenet til hængekøjer (Sort) er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Ticket to the Moon – Myggenet til hængekøjer (Sort) i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Ticket to the Moon – Myggenet til hængekøjer (Sort) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

727670920987