Ticket to the Moon – Nautical reb, 2 stk

DKK kr. 14,95
Ticket To The Moon Nautical 1 Set Of 2 (2x240cm) Hammock Ropes sort
DKK kr. 99,00
Ticket to the Moon - Nautical reb, 2 stk
5
DKK kr. 135,95
Ticket To The Moon Tttm Nautical Ropes 1 Set Of 2 Ropes - Tilbehør til hængekøje
3
DKK kr. 135,95
Ticket To The Moon Tttm Nautical Ropes 1 Set Of 2 Ropes - Tilbehør til hængekøje
3.5
DKK kr. 135,95
Ticket To The Moon Tttm Nautical Ropes 1 Set Of 2 Ropes - Tilbehør til hængekøje
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ticket to the MoonEAN: 727670926750 Varenummer (SKU): 8757800200262764 Kategori:

Ticket to the Moon – Nautical reb, 2 stk

Er du på udkig efter nyt Hængekøjer grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Ticket to the Moon – Nautical reb, 2 stk fra brandet Ticket to the Moon måske det helt rigtige til dig. Med Ticket to the Moon – Nautical reb, 2 stk er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Ticket to the Moon – Nautical reb, 2 stk i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Ticket to the Moon – Nautical reb, 2 stk online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

727670926750