Trangia Kedel 0,9 Liter

Introducing Trangia Kedel 0,9 Liter – en let og praktisk kedel designet til Trangiasæt model 25. Med en høj nedklappelig hank og løst låg, kan du koge vand hurtigt og effektivt. Denne kedel vejer kun 190 gram, perfekt til dine udendørs eventyr!

Trangia Kaffekande 25 Large, 0,9 liter
4.5
Trangia Kettle 0.9
5
Trangia kedel 0,9 ltr.
3.5
Trangia Kedel 25 0,9l
3.5
Trangia Kettle
5
Trangia Kedel 0,9 Liter
5
Trangia Kedel 324 0,9 liter
3.5
Kedel 324
3.5
Kedel 324
4
CAMPING EQUIPMENT 20
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Trangia
EAN: 7315082003249
Varenummer (SKU): 9613601959622903 Kategori:

Trangia Kedel 0,9 Liter

Leder du efter nyt Kedler grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Trangia Kedel 0,9 Liter fra producenten Trangia øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Trangia Kedel 0,9 Liter er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Trangia Kedel 0,9 Liter i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Trangia Kedel 0,9 Liter online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7315082003249