Trangia Roll Top Bag Stove 25 Roll Top Bag Stove Black

DKK kr. 233,00
Trangia Roll Top taske til stormkøkken 25 Large, sort
4.5
DKK kr. 233,00
Trangia Roll Top Bag Stove 25
5
DKK kr. 267,95
kr. 333,90
Trangia Roll Top Bag Stove 25 Black - Tilbehør til køkken
4
DKK kr. 267,95
kr. 333,90
Trangia Roll Top Bag Stove 25 Black - Tilbehør til køkken
4
DKK kr. 290,00
Trangia Roll Top Bag Stove 25, Black
3.5
DKK kr. 300,00
Trangia Roll Top Bag Stove 25 Roll Top Bag Stove Black
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Trangia
EAN: 7315086192512
Varenummer (SKU): 5576700403121049 Kategori:

Trangia Roll Top Bag Stove 25 Roll Top Bag Stove Black

Er du på udkig efter nyt Brændstofflasker udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Trangia Roll Top Bag Stove 25 Roll Top Bag Stove Black fra producenten Trangia øjensynligt det helt rette for dig. Med Trangia Roll Top Bag Stove 25 Roll Top Bag Stove Black er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Trangia Roll Top Bag Stove 25 Roll Top Bag Stove Black i prisklassen fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Trangia Roll Top Bag Stove 25 Roll Top Bag Stove Black online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7315086192512