Trespass – Ankelgummistøvle Bex (Blå) – 37

Bex gummistøvler er designet af eksperter med et kort design, en polstret sål indeni, en slidstærk gummisål udenpå og en trækflig ved hælen. De er smarte, nemme at tage af og på og har et hævet Trespass-logostempel foran. De er den perfekte kombination af komfort og stil og giver dig den tryghed, du har brug for.

DKK kr. 199,00
Trespass - Ankelgummistøvle Bex (Blå) - 37
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Trespass
EAN: 5045274790139
Varenummer (SKU): 8757802109733117 Kategori:

Trespass – Ankelgummistøvle Bex (Blå) – 37

Leder du efter nyt Gummistøvler grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Trespass – Ankelgummistøvle Bex (Blå) – 37 fra producenten Trespass øjensynligt det helt rette for dig. Med Trespass – Ankelgummistøvle Bex (Blå) – 37 er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Trespass – Ankelgummistøvle Bex (Blå) – 37 i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Trespass – Ankelgummistøvle Bex (Blå) – 37 online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5045274790139