Tilbud

Trespass – Audrey jakke (Blå) – S

Audrey jakke fra Trespass er den perfekte vinterjakke til kvinder. Den polstrede jakke beskytter mod både vind og vejr med dens vandafvisende og vindtætte egenskaber, mens den isolerede Coldheat®-fiberfor sikrer god varme. Jakken har et stilrent design med ekstra længde, som giver ekstra beskyttelse i de koldeste måneder. Tag Trespass Audrey jakke med dig, når du skal ud i de danske vintermåneder.

Trespass Audrey - Vinter Jakke - Dame - Navy - Str. S
4.5
Trespass - Audrey jakke (Blå) - S
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Trespass
EAN: 5045274950441
Varenummer (SKU): 8757802112095381 Kategori:

Trespass – Audrey jakke (Blå) – S

Leder du efter nyt Vinterjakker grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Trespass – Audrey jakke (Blå) – S fra brandet Trespass øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Trespass – Audrey jakke (Blå) – S er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Trespass – Audrey jakke (Blå) – S i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Trespass – Audrey jakke (Blå) – S online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5045274950441