Trespass – Caddo termoflaske 500ml (Olive)

Afslut dine aktiviteter på farten med vores Caddo termoflaske 500ml fra Trespass. Denne letvægtstermoflaske er lavet af rustfrit stål med en bronzefarvet legering og har en dobbeltvægget konstruktion, der holder væsken varm i op til 16 timer og koldt i op til 8 timer. Med sin elegant udseende og æblegrønne farve vil dente termoflaske være en elegant og praktisk tilføjelse til din daglige garderobe. Den er perfekt til både at tage på arbejde og på lange udflugter. Denne termoflaske er fremstillet af de højeste kvalitetsmaterialer og er designet til at holde det kolde eller varme indhold på plads. Slip for svedige flasker og nyd dine favoritvæsker varme eller kolde med denne Caddo termoflaske 500ml fra Trespass.

Trespass - Caddo termoflaske 500ml (Olive)
5
Trespass Caddo Isoleret flaske, 500 ml, Oliven
4.5
Trespass Caddo Isoleret flaske, 500 ml, Oliven
4.5
Trespass Caddo Thermoflaske 500ml Olive
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Trespass
EAN: 5045274731415
Varenummer (SKU): 8757800202674866 Kategori:

Trespass – Caddo termoflaske 500ml (Olive)

Er du på udkig efter nyt Termoflasker grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Trespass – Caddo termoflaske 500ml (Olive) fra brandet Trespass måske det helt rette for dig. Med Trespass – Caddo termoflaske 500ml (Olive) er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Trespass – Caddo termoflaske 500ml (Olive) i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Trespass – Caddo termoflaske 500ml (Olive) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5045274731415