Ulvang – Rim let pandebånd (Grå) – 56

Ulvang’s Rim let pandebånd er et luksuriøst pandebånd fremstillet i 100% merinould. Det er perfekt til sport og træning i varierende vejr, eller til daglig brug. Pandebåndet har en bredde på ca. 4 tommer og er velegnet som både nakkebeskytter og almindeligt pandebånd. Det er smukt designet i grå farve og giver et stilfuldt look. Det lette pandebånd fra Ulvang er det ideelle valg til dig, der ønsker at holde dig varm og stilfuld på samme tid!

Ulvang - Rim let pandebånd (Grå) - 56
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ulvang
EAN: 7045952398433
Varenummer (SKU): 8757800200222602 Kategorier: ,

Ulvang – Rim let pandebånd (Grå) – 56

Er du på udkig efter nyt Pandebånd udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Ulvang – Rim let pandebånd (Grå) – 56 fra producenten Ulvang øjensynligt det helt rette for dig. Med Ulvang – Rim let pandebånd (Grå) – 56 er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Ulvang – Rim let pandebånd (Grå) – 56 i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Ulvang – Rim let pandebånd (Grå) – 56 på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7045952398433