Victorinox Pioneer Range, Alox, Pioneer

DKK kr. 299,00
Victorinox Pioneer Alox
3.5
DKK kr. 308,00
Victorinox Pioneer, Slip joint knife, Kniv med flere værktøjer, 12,5 mm
4.5
DKK kr. 308,00
kr. 308,00
Victorinox Pioneer, Slip joint knife, Kniv med flere værktøjer, 12,5 mm
4.5
DKK kr. 352,00
Victorinox Pioneer Range, Alox, Pioneer
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: VictorinoxEAN: 7611160012838 Varenummer (SKU): 5776101094698860 Kategori:

Victorinox Pioneer Range, Alox, Pioneer

Er du på udkig efter nyt Foldeknive udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Victorinox Pioneer Range, Alox, Pioneer fra brandet Victorinox måske det helt rigtige for dig. Med Victorinox Pioneer Range, Alox, Pioneer er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Victorinox Pioneer Range, Alox, Pioneer i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Victorinox Pioneer Range, Alox, Pioneer online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7611160012838