Walker Chaps leggings, oilskin, olivengrøn

Disse Walker Chaps leggings er lavet af kraftig bomuldsstof med voksbehandling, der sikrer, at vandpreller af. Deres olivengrønne farve giver dem et autentisk udseende, der minder om en traditionel cowboy-stil. Konstruktionen af disse leggings sikrer, at de stumper i længden og hænger udenpå gummistøvler. De er slidstærke og velegnede til aktiviteter i det fri, hvor du vil holde dine ben varme og tørre. Hold stilen og dine ben tørre med disse Walker Chaps leggings.

DKK kr. 349,00
Walker Chaps leggings, oilskin, olivengrøn
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Walker & Hawkes
EAN: 5056515703849
Varenummer (SKU): 5592901431437762 Kategori:

Walker Chaps leggings, oilskin, olivengrøn

Er du på udkig efter nyt Gummistøvler udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Walker Chaps leggings, oilskin, olivengrøn fra brandet Walker & Hawkes øjensynligt det helt rette til dig. Med Walker Chaps leggings, oilskin, olivengrøn er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Walker Chaps leggings, oilskin, olivengrøn i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Walker Chaps leggings, oilskin, olivengrøn på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5056515703849