Y by Nordisk Passion Five Large

). Soveposen indeholder et varmt hætte med snorlukning, hvilket gør det nemt at justere luftcirkulationen, og en bagside af slidstærkt polyamid, der holder soveposen tæt. Y by Nordisk Passion Five Large er den perfekte balance mellem letvægt og varme og er den perfekte løsning til de fleste ture. Denne sovepose er også udstyret med en komfortabel og praktisk ottekantet form, en kraftig lynlås og en indvendig lomme til test af små genstande. Med Y by Nordisk Passion Five Large får du en ultralet og ultravarm sovepose, der giver dig optimal komfort på selv de koldeste nætter!

DKK kr. 4.254,00
Y by Nordisk Passion Five Large
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Y by NordiskEAN: 5703384095499 Varenummer (SKU): 5776101094988464 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Y by Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Y by Nordisk Passion Five Large

Er du på udkig efter nyt Soveposer grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Y by Nordisk Passion Five Large fra brandet Y by Nordisk øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Y by Nordisk Passion Five Large er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Y by Nordisk Passion Five Large i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Y by Nordisk Passion Five Large online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384095499