Sea to Summit Altitude II Altitude II – Regular Regular

DKK kr. 2.856,00
Sea to Summit Altitude™ AtII Regular Women
5
DKK kr. 3.399,95
kr. 4.399,95
Sea to Summit Altitude At2, Arctic / Ocean
5
DKK kr. 3.399,95
kr. 4.399,95
Sea to Summit Altitude At2, Arctic / Ocean
5
DKK kr. 3.549,00
Sea to Summit Altitude II Altitude II - Regular Regular
4.5
DKK kr. 4.536,00
Altitude AtII - Women's Regular Right Zip
4
DKK kr. 4.536,00
Altitude AtII - Women's Regular Right Zip
4
DKK kr. 4.536,00
Altitude AtII - Women's Regular Right Zip
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to Summit
EAN: 9327868095551
Varenummer (SKU): 5576702020377968 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sea to Summit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sea to Summit Altitude II Altitude II – Regular Regular

Leder du efter nyt Soveposer udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Sea to Summit Altitude II Altitude II – Regular Regular fra producenten Sea to Summit øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Sea to Summit Altitude II Altitude II – Regular Regular er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Sea to Summit Altitude II Altitude II – Regular Regular i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Sea to Summit Altitude II Altitude II – Regular Regular på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

9327868095551