Yeti Rambler 10 oz Wine Tumbler

YETI®s legendariske kvalitet er nu kommet til din vinoplevelse. YETI® Rambler 10 oz Wine Tumbler er til dig, som søger det bedste. Det unikke design giver dig en smuk og stilfuld kop, der holder din vin præcis på den ønskede temperatur. Den er lavet af robust rustfrit stål, som gør den yderst holdbar. Den har et ydre lag af dobbeltvægget isolering, der sikrer, at du får den ultimative nydelsesoplevelse, hver gang du drikker af den. YETI® Rambler 10 oz Wine Tumbler er det perfekte valg for dig, som vil have det bedste af det bedste.

Yeti Rambler 10 oz Wine Tumbler
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Yeti
EAN: 888830129074
Varenummer (SKU): 5776101095990243 Kategori:

Yeti Rambler 10 oz Wine Tumbler

Leder du efter nyt Termokrus grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Yeti Rambler 10 oz Wine Tumbler fra producenten Yeti øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Yeti Rambler 10 oz Wine Tumbler er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Yeti Rambler 10 oz Wine Tumbler i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Yeti Rambler 10 oz Wine Tumbler online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

888830129074