Yeti Rambler 20 oz Tumbler

YETI®s legendariske Rambler-termokrus på 0,6 liter er et glimrende eksempel på deres kvalitet og holdbarhed. Denne termokrus er lavet af højkvalitets rustfrit stål og designet til at kunne holde dine yndlingsdrikke varme eller kolde i op til 6 timer. YETI®s unikke dobbeltvæg konstruktion og isolering sikrer, at din drikke altid har den rette temperatur. Denne flotte matte farve og den præcisioner grip-håndtag gør dette termokrus til et must-have for enhver dagligdags heldagsbruger. YETI®s Rambler-termokrus på 0,6 liter er det perfekte valg til at holde din drikke kold eller varm.

Yeti Rambler 20 oz Tumbler
5
YETI Rambler 20 Oz Tumbler-Black
4.5
YETI Rambler 20 OZ Tumbler Black, 591ml Krus
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Yeti
EAN: 888830063996
Varenummer (SKU): 5776101095990276 Kategori:

Yeti Rambler 20 oz Tumbler

Leder du efter nyt Termokrus grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Yeti Rambler 20 oz Tumbler fra brandet Yeti måske det helt rigtige til dig. Med Yeti Rambler 20 oz Tumbler er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Yeti Rambler 20 oz Tumbler i prisklassen fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Yeti Rambler 20 oz Tumbler på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

888830063996