Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Ocean Blue)

Hold dig forsynet med koldt vand eller varm kaffe hele dagen med Majoris termokrus af rustfrit stål fra Esbit. Dette alsidige krus er perfekt til gåture, rejser eller på vej på arbejde – og med en kapacitet på hele 450 ml kan du nemt drikke op til fire kopper kaffe eller vand på farten. Designet i en smuk ocean blue farve er det en klassiker, der passer til både arbejde og fritid.

Esbit - MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Ocean Blue)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Esbit
EAN: 4260149871565
Varenummer (SKU): 8757800194113381 Kategorier: ,

Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Ocean Blue)

Er du på udkig efter nyt Esbit udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Ocean Blue) fra producenten Esbit øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Ocean Blue) er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Ocean Blue) i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Ocean Blue) online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4260149871565