Columbia Alpine Action Jacket Mens, Black

Dette er en vandtæt og vindtæt jakke fra Columbia til mænd, der er udstyret med et vandtæt og åndbart membran, der holder dig tør og komfortabel i selv de mest ekstreme vejrforhold. Jakken har også to typer isolerende for, Columbia’s Thermal Coil-system, der holder dig varm, og Microtemp XF-fiber, der sikrer en god varmeisolation. Denne jakke har desuden en aftagelig hætte, der sikrer, at du er beskyttet mod elementerne, og er udstyret med flere praktiske lommer, der giver dig mulighed for at opbevare vigtige genstande sikkert. Med dets lækre design og komfortable pasform er Columbia Alpine Action Herrejakken den perfekte jakke til ski- og vintersport.

Columbia Alpine Action Jacket Mens, Black
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Columbia Sportswear
EAN: 0190540147218
Varenummer (SKU): 9613601846798027 Kategori:

Columbia Alpine Action Jacket Mens, Black

Er du på udkig efter nyt Vinterjakker grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Columbia Alpine Action Jacket Mens, Black fra producenten Columbia Sportswear måske det helt rigtige til dig. Med Columbia Alpine Action Jacket Mens, Black er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Columbia Alpine Action Jacket Mens, Black i prisklassen fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Columbia Alpine Action Jacket Mens, Black online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

190540147218