Deerhunter – Ram Artic jakke (Orange) – 48 (S)

Ram Artic Jakke fra Deerhunter er den perfekte vinterjakke til arktiske vejrforhold. Jakken er 100% vandtæt, isolerende og lavet af slidstærke og strækbare materialer, som sikrer suveræn komfort og bevægelighed. Ideel til jagt og andre udendørs aktiviteter, så du kan holde dig varm og tør gennem vinteren. Det robuste ydre og den orangetone vil sikre, at du altid er klar til at tage i det kolde, vintervejr. Ram Artic Jakke er den perfekte vinterjakke til de koldeste vejrforhold.

DKK kr. 1.999,00
kr. 2.899,99
Deerhunter Ram Arctic Jakke REALTREE EDGE® ORANGE 48
4.5
DKK kr. 2.899,00
Deerhunter - Ram Artic jakke (Orange) - 48 (S)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: DeerhunterEAN: 5702827201381 Varenummer (SKU): 8757802108501489 Kategori:

Deerhunter – Ram Artic jakke (Orange) – 48 (S)

Leder du efter nyt Vinterjakker udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er Deerhunter – Ram Artic jakke (Orange) – 48 (S) fra brandet Deerhunter måske det helt rette til dig. Med Deerhunter – Ram Artic jakke (Orange) – 48 (S) er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Deerhunter – Ram Artic jakke (Orange) – 48 (S) i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Deerhunter – Ram Artic jakke (Orange) – 48 (S) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5702827201381