Esbit – Aluminiumgryde, 1100ml

Esbit Aluminiumsgryde er et let og praktisk produkt, som er ideelt til at have med på farten. Gryden har en kapacitet på 1100 mL, hvilket gør det muligt for dig at have flere ting med indpakket, selvom du kun har lidt plads. Det lave vægt gør det let at transportere, og det er også robust og stærk nok til at kunne modstå de skiftende vejrforhold. Esbit Aluminiumsgryden er det perfekte valg, hvis du ønsker en praktisk og let løsning til din ekstra oppakning.

DKK kr. 379,00
kr. 379,00
Esbit Aluminum Pot 1100 ml OneSize, Grey
DKK kr. 469,00
Esbit - Aluminiumgryde, 1100ml
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EsbitEAN: 4260149873729 Varenummer (SKU): 8757802116771554 Kategori:

Esbit – Aluminiumgryde, 1100ml

Er du på udkig efter nyt Esbit udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Esbit – Aluminiumgryde, 1100ml fra brandet Esbit måske det helt rette for dig. Med Esbit – Aluminiumgryde, 1100ml er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Esbit – Aluminiumgryde, 1100ml i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Esbit – Aluminiumgryde, 1100ml online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4260149873729