Esbit – Food Jug 750ml (Dark grey/Orange)

Når du har et travlt dag, har du brug for ekstra energi for at klare det hele. Esbit Food Jug i 750ml er en stærk og holdbar madkande med dobbelte vægge lavet af rustfrit stål i høj kvalitet. Den er det perfekte valg, når du har brug for ekstra energi og næringsstoffer for at klare dagen.

Esbit - Food Jug 750ml (Dark grey/Orange)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Esbit
EAN: 4260149871114
Varenummer (SKU): 8757800194087249 Kategorier: ,

Esbit – Food Jug 750ml (Dark grey/Orange)

Leder du efter nyt Energi & nødration udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Esbit – Food Jug 750ml (Dark grey/Orange) fra producenten Esbit øjensynligt det helt rette for dig. Med Esbit – Food Jug 750ml (Dark grey/Orange) er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Esbit – Food Jug 750ml (Dark grey/Orange) i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Esbit – Food Jug 750ml (Dark grey/Orange) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4260149871114