Esbit – Kogesæt med fast brændsel – 1L

Esbit – Kogesæt med fast brændsel – 1L: Dette professionelle kogesæt fra Esbit er ideelt til udflugter i naturen. Lavet af let, hårdt anodiseret aluminium, er det utroligt let at bruge. Med en vægt på kun omkring 314g belaster det ikke din oppakning særligt meget.

Esbit Solid Fuel Cookset, 1000 Ml
3.5
Esbit - Kogesæt med fast brændsel - 1L
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Esbit
EAN: 4260149873361
Varenummer (SKU): 8757800002456468 Kategori:

Esbit – Kogesæt med fast brændsel – 1L

Leder du efter nyt Esbit grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Esbit – Kogesæt med fast brændsel – 1L fra producenten Esbit måske det helt rigtige til dig. Med Esbit – Kogesæt med fast brændsel – 1L er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Esbit – Kogesæt med fast brændsel – 1L i prisklassen fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Esbit – Kogesæt med fast brændsel – 1L på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4260149873361