Esbit – Kogesæt med spritbrænder i rustfrit stål

Esbits kogesæt med spritbrænder i rustfrit stål er det perfekte stormkøkken. Det indeholder to stabelbare gryder, et stativ med spritbrænder og en praktisk pose til opbevaring og transport. Det er ideelt til kogning, tilberedning af suppe og andre retter, når du er på farten. Med dette komplette og alsidige kogesæt kan du lave lækre og sunde madretter – uanset hvor du er. Sættet er nemt at pakke sammen og transportere, og giver dig mulighed for at kunne forberede og tilberede alle de retter, du kunne ønske dig ude i den friske luft. Sættet er lavet af holdbart rustfrit stål, så du kan være sikker på, at det tåler al slags vejr. Investér i dette komplette kogesæt fra Esbit, og gør kogning og madlavning på farten til en leg!

Esbit Kogesæt med spritbrænder 0,98 liter, rustfrit stål
4.5
Esbit Cookset With Alcohol Burner, 985 Ml (Grå (STAINLESS STEEL))
3.5
Esbit - Kogesæt med spritbrænder i rustfrit stål
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Esbit
EAN: 4260149871350
Varenummer (SKU): 8757800194115357 Kategorier: , ,

Esbit – Kogesæt med spritbrænder i rustfrit stål

Leder du efter nyt Esbit udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Esbit – Kogesæt med spritbrænder i rustfrit stål fra producenten Esbit øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Esbit – Kogesæt med spritbrænder i rustfrit stål er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Esbit – Kogesæt med spritbrænder i rustfrit stål i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Esbit – Kogesæt med spritbrænder i rustfrit stål online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4260149871350