Esbit – MAJORIS Drikkedunk 1L af rustfrit stål (Lilla)

MAJORIS Drikkedunk 1L af rustfrit stål fra Esbit er en praktisk og lækagesikker drikkeflaske, der er udstyret med en let åbning og lukning, takket være sin løkkehætte. Flaskens brede åbning gør den let at rengøre, hvilket gør den til en ideel rejsekammerat.

DKK kr. 159,00
Esbit - MAJORIS Drikkedunk 1L af rustfrit stål (Lilla)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EsbitEAN: 4260149872999 Varenummer (SKU): 8757800203682225 Kategorier: ,

Esbit – MAJORIS Drikkedunk 1L af rustfrit stål (Lilla)

Er du på udkig efter nyt Drikkedunke grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Esbit – MAJORIS Drikkedunk 1L af rustfrit stål (Lilla) fra producenten Esbit øjensynligt det helt rette for dig. Med Esbit – MAJORIS Drikkedunk 1L af rustfrit stål (Lilla) er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Esbit – MAJORIS Drikkedunk 1L af rustfrit stål (Lilla) i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Esbit – MAJORIS Drikkedunk 1L af rustfrit stål (Lilla) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4260149872999